23-04-2024

BQU-da “Ünsiyyət bacarıqları” mövzusunda təlim keçirildi

23 aprel 2024- cü il tarixində Bakı Qızlar Universitetində “Ünsiyyət bacarıqları” mövzusunda təlim baş tutdu.
 Giriş nitqi ilə çıxış edən Bakı Qızlar Universitetinin rektoru, professor Sevinc Rəhimova  tədris prosesi zamanı  müəllim və tələbə münasibətlərində ünsiyyətin düzgün qurulmasının vacibliyini vurğuladı və sözü “Ahəng Psixologiya Reabilitasiya İnkişaf Mərkəzi”nin təsisçi direktoru, ailə-uşaq psixoloqu, təlimçi Vüsalə Əmiraslanovaya verdi.
   Vüsalə Əmiraslanova gənclərimizdə ünsiyyət bacarıqlarını inkişaf  etdirilməsi üçün  özünəinam hissinin  böyük əhəmiyyət kəsb etdiyini bildirdi və bunun əsasında  iştirakçılar arasında praktiki məşqlər nümayiş etdirdi. Sonra Bakı Qızlar Universitetinin dosenti, pedaqogika üzrə fəlsəfə doktoru  Gülşən Eminova Azərbaycanın kinosunun incilərindən  maraqlı fraqmentlər təqdim edərək müəllim-şagird münasibətlərində  ünsiyyətin  növlərindən, fikir mübadiləsi funksiyalarından və pedaqoji distansiyanın normalarından bəhs etdi.
Təlimin sonunda xatirə şəkilləri çəkdirildi.