25-06-2024

BQU-da magistr dissertasiyalarının müdafiəsi başlandı

Bakı Qızlar Universitetində 2023/2024-cü il tədris ilində  “Sosial-pedaqoji” fakültə üzrə  İxtisaslaşdırılmış Şuranın  24 və 25 iyun tarixlərində “Pedaqogika” ixtisası üzrə “Pedaqogika nəzəriyyəsi və tarixi” ixtisaslaşmasının magistr dissertasiyalarının müdaifəsi başlanmışdır.

Azərbaycan Respublikası Elm və Təhsil nazirinin 29.05.2024-cü il tarixli 3-29.3-2-324F/2024 nömrəli əmri və BQU Elmi Şurasının  14 fevral 2024-cü il tarixli iclasının qərarına əsasən, “Pedaqogika” ixtisası üzrə  İxtisaslaşdırılmış Şuranın  sədri  Azərbaycan Respublikası Təhsil İnstitutunun  “Təhsilin nəzəriyyəsi və tarixi”  şöbəsinin müdiri, pedaqojika üzrə elmlər doktoru,  professor  İntiqam H.Cəbrayılov təyin edilmişdir.