19-04-2024

Bakı Qızlar Universitetinin müəllimləri “Karyera məsləhətçilərinin təkmilləşdirilməsi proqramı” nı uğurla başa vurublar

Əmək və Əhalinin Sosial Müdafiəsi Nazirliyinin tabeliyində Dövlət Məşğulluq Agentliyinin Mərkəzi Karyera filialı tərəfindən həyata keçirilən "Karyera məsləhətçilərinin təkmilləşdirilməsi proqramı" başa çatıb.

Ali və peşə təhsili müəssisələrində fəaliyyət göstərən karyera mərkəzlərinin əməkdaşlarının təkmilləşdirilməsi məqsədi ilə keçirilən layihə nəzəri və praktiki hissələrdən ibarət olmaqla 6 ay davam edib.

"Karyera məsləhətçilərinin təkmilləşdirilməsi proqramı"nda Bakı Qızlar Universitinin əməkdaşları Səyalə İmanova, Rəqsanə Məmmədova, Xatirə Bəylərzadə və Ləman Mustafazadə  iştirak edərək sertifikatla təltif olunublar.