29-06-2024

BQU-da magistr dissertasiyalarının müdafiəsi uğurla davam edir

BQU-da magistr dissertasiyalarının müdafiəsi  uğurla davam edir

Bakı Qızlar Universitetində 2023/2024-cü il tədris ilində “Sosial-pedaqoji” fakültə üzrə İxtisaslaşdırılmış Şuranın  28 iyun və  29 iyun tarixlərində  “İbtidai sinif müəllimliyi” ixtisası üzrə  “İbtidai sinifdə tədrisin metodika və metodologiyası” ixtisaslaşmasının magistr dissertasiyalarının müdaifəsi başlanmışdır.

Azərbaycan Respublikası Elm və Təhsil nazirinin 29.05.2024-cü il tarixli 3-29.3-2-324F/2024 nömrəli əmri və BQU Elmi Şurasının  14 fevral 2024-cü il tarixli iclasının qərarına əsasən “İbtidai sinif müəllimliyi” ixtisası üzrə İxtisaslaşdırılmış Şuranın  sədri  Azərbaycan Respublikası Təhsil İnstitutunun  elmi katibi pedaqogika üzrə elmlər doktoru, prof. A.N.Abbasov  təyin edilmişdir.

Magistrlik dissertasiyalarının müdaifəsi üzrə ixtisaslaşdırılmış şura öz işini 01 iyul 2024-cü il tarixində yekunlaşdıracaqdır.

Qeyd edək ki, 2023/2024-cü il tədris ilində  “Sosial-pedaqoji” fakültə üzrə  İxtisaslaşlaşdırılmış Şuranın  “Pedaqogika” ixtisası üzrə “Pedaqogika nəzəriyyəsi və tarixi” ixtisaslaşmasının magistr dissertasiyalarının müdaifəsi 24 və 25 iyun tarixlərində keçirilmişdir.