01-04-2024

Bakı Qızlar Universitetində “Auditoriyanın idarə olunması" mövzusunda təlim keçirildi

30 mart 2024-cü il tarixində  Bakı Qızlar Universitetinin təşkilatçılığı ilə müəllimlər üçün "Auditoriyanın idarə olunması" mövzusunda təlim keçirildi.
Təlim pedaqogika üzrə fəlsəfə doktoru, təlimçi Gülşən Eminova tərəfindən həyata keçirildi. O,  BQU-nun rəhbərlik və müəllim heyətini salamlayaraq,  müasir təlim metodlarına uyğun olaraq auditoriyanın  təşkili, dərs prosesi zamanı  müəllim və tələbə münasibətlərinin düzgün qurulmasının, yeni texnologiyalar vasitəsilə auditoriyaların effektiv idarə olunmasının, təlim metodlarının düzgün seçilməsinin, məzmun planının hazırlanmasının  və təlim növünün müəyyənləşdirilməsinin   vacibliyini vurğuladı.
Təlimin sonunda iştirakçılar arasında  rəy sorğusu keçirildi.